חזיר ממילאנו
גשו לסופר וקנו לחם, מלח, צלעות חזיר במרכז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. נסו חזיר ממילאנו, חזיר ממילאנו, ו חזיר ממילאנו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלעות חזיר בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ו לשטח עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך. תניח בצד.
מניחים לחם במעבד מזון, ודופק 10 פעמים כדי ליצור פירורים גסים למדוד 1 1/2 כוסות.
מניחים פירורי לחם בצלחת עוגה או צלחת רדודה. מערבבים בגבינה וב-5 המרכיבים הבאים.
מערבבים מים וביצה בקערה; מערבבים היטב עם מקצף. לטבול צלעות חזיר בתערובת ביצה; לדלות בתערובת פירורי לחם.
מניחים צלעות חזיר על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד שנעשה. לסחוט טריז לימון על כל קוצץ.
בשר חזיר Milanese (mee-lah-NAY-zay), מנה מסורתית ממילאנו, הוא פשוט חתיכת בשר טבול ביצה, חפר פירורי לחם וגבינת פרמזן, ולאחר מכן מטוגן במחבת ו doused עם מיץ לימון.