מאפינס שיבולת שועל משמש הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-18 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מאפינס משמש-שיבולת שועל, מאפינס שיבולת שועל משמש מייפל, ו מאפינס שיבולת שועל משמש פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לשלב את ארבעת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת, לשלב את שיבולת השועל, משמשים, חמאה ומים רותחים; מערבבים עד החמאה נמסה. מגניב במשך 5 דקות. מערבבים ביצים, חלב וקליפה כתומה אם תרצה. מערבבים לתוך מרכיבים יבשים רק עד רטוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מילוי ספלי מאפין משומנים או מרופדים בנייר שני שלישים מלאים.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
3
אופים ב 400° במשך 20-22 דקות או עד קיסם יוצא נקי. מגניב במשך 5 דקות לפני הסרת מתלי תיל.