חזיר מנדרין לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 241 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 אנשים . זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו פפריקה, פימיינטוס, שן שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 44% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט חזיר מנדרינית , מדליוני חזיר מנדרינית וצלי חזיר מנדרינית .
הוראות
1
שלבו את ששת המרכיבים הראשונים בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים בשר חזיר והופכים למעיל. תיק חותם; מקררים למשך הלילה, הופכים את הבשר מספר פעמים.
בינתיים, מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה; לכסות ולקרר. בקערה אחרת, מערבבים מים רותחים לתוך חרדל; מוסיפים מלח ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מכסים ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך שעה; לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
השליכו את המרינדה מהבשר. צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 18-20 דקות או עד שמדחום בשר קורא 160°-170°, מסתובב מדי פעם.