חזיר מרסלה
בשר חזיר Marsala דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש משקה זה 449 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם יין מרסלה, פלפל, בשר חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חזיר מרסלה, חזיר מרסלה, ו חזיר Marsala.
הוראות
לקצץ שומן מ tenderloin; לחתוך tenderloin לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מערבבים קמח ומלח בשקית ניילון כבדה.
להוסיף tenderloin; שקית חותם, ולנער עד tenderloin מצופה היטב.
להמיס מרגרינה במחבת nonstick מעל חום בינוני.
הוסף פילה; לבשל עד השחמה, מפנה פעם אחת.
מוסיפים יין, גרגרי בויון ופלפל למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 2 דקות. חזור tenderloin למחבת; כיסוי ומבשל 2 דקות או עד רוטב מעובה. תערובת חזיר כפית באופן שווה על פסטה.
טיפ: אתה יכול להשתמש בכל סוג של פסטה דקה במקום capellini-ספגטי, שיער מלאך, או פטוצ ' יני. אתה צריך בערך 8 אונקיות של פסטה יבשה כדי לקבל 3 כוסות מבושלות. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה, השמטת המלח והשומן.