חזיר סיר איטי תפוח מתוק וחם
חזיר סיר איטי תפוח מתוק וחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לכם מילוי פאי תפוחים פרימיום לאקי ליף, בטטות, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מתכון זה אהוב על 41 אוכלים וטבחים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 92%. ציון זה הוא מדהים. נסו בישול איטי מנגל תפוח משך כריכי חזיר עם סלט תפוחים גזר, צלעות חזיר מתוקות חריפות בסיר האיטי-2 מרכיבים בתוספת החזיר, ו קארי חזיר ותפוח איטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מצפים קלות סיר איטי של 5 עד 6 ליטר בתרסיס בישול נון-סטיק. בקערה קטנה שלבו פלפלי צ ' יפוטלה, מלח, פלפל ופפריקה. משפשפים תערובת מעל החזיר.
מניחים חזיר בסיר האיטי. למעלה עם בטטות, בצל ומילוי פאי תפוחים לאקי ליף.
מכסים; מבשלים על אש נמוכה למשך 6 עד 8 שעות או על חום גבוה למשך 3 עד 4 שעות.
הסר תערובת חזיר ותפוח מכיריים איטיות. מכסים בנייר כסף ומניחים לעמוד 10 דקות.
מעבירים נוזל בישול לסיר בינוני. מערבבים יחד 1/4 כוס מים ו -3 כפות קמח.
מוסיפים לסיר. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת; מבשלים ומערבבים עוד 1 דקה. פורסים חזיר ומגישים עם תערובת תפוחים ורוטב סמיך.