חזיר עם אפרסקים מוקפצים
חזיר עם אפרסקים מוקפץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 403 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. אם יש לך מיץ לימון, גזר, אפרסקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . מתכונים דומים: סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ.
הוראות
בקערת זכוכית או תבשיל קדרה, לשלב את מיץ לימון, רוטב סויה, זנגביל טחון, ואבקת שום.
מניחים את החזיר לתוך המנה, מכסים ומקררים במשך כמה שעות או לילה.
מחממים את השמן בווק על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את החזיר, המרינדה והבצל, ומבשלים ערבוב כל הזמן עד הבשר מבושל דרך. לזרוק את הגזר וברוקולי, ומבשלים כמה דקות, ואז מוסיפים את האפרסקים עם המיץ, ומביאים את התערובת לרתיחה.
מפזרים את הקמח על התערובת, ומערבבים. לבשל, לערבב, עד שהרוטב מתעבה.
מגישים מעל אורז או אטריות.