חזיר עם אפרסקים מוקפץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 403 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. אם יש לך מיץ לימון, גזר, אפרסקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . מתכונים דומים: סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ.
הוראות
1
בקערת זכוכית או תבשיל קדרה, לשלב את מיץ לימון, רוטב סויה, זנגביל טחון, ואבקת שום.
מניחים את החזיר לתוך המנה, מכסים ומקררים במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מחממים את השמן בווק על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את החזיר, המרינדה והבצל, ומבשלים ערבוב כל הזמן עד הבשר מבושל דרך. לזרוק את הגזר וברוקולי, ומבשלים כמה דקות, ואז מוסיפים את האפרסקים עם המיץ, ומביאים את התערובת לרתיחה.