חזיר עם סקווש ותפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חזיר עם דלעת ותפוחים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 541 קלוריות. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, דלורית, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 53 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה הוא סופר. נסו חזיר עם תפוחים ודלעת, צלעות חזיר עם תפוחי קינמון ודלעת חמאה, ו צלעות חזיר בצפון העיר ורוטב תפוחים: צלעות חזיר צלויות עם תפוחים אסקלופים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות.
מערבבים בקערה את אגוז המוסקט, 1 כפית השום והמרווה. משפשפים מעל החזיר ומתבלים במלח ופלפל.
זורקים בקערה את הדלעת, התפוחים, הבצל, 1/2 כפית השום שנותרה, חרדל הדבש והמלח והפלפל לפי הטעם.
מורחים על גיליון ארוך של נייר.
מוסיפים את הרוזמרין ו -3 כפות החמאה, ואז מקרבים את קצות נייר הכסף ומכווצים לאטימה לחבילה.
מניחים את החבילה על תבנית עם נייר אפייה וצולים על הרשת העליונה עד שהיא רכה, 30 עד 35 דקות. תקע חורים בחבילה כדי לשחרר אדים.
בינתיים מחממים מחבת גדולה בתנור על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות, ואז משחימים את החזיר מכל הצדדים, בערך 8 דקות.
מוסיפים 2 כפות מים ומגרדים את כל הנתחים השחומים מהתבנית, ואז מעבירים את המחבת למדף התנור התחתון וצולים עד שמדחום רושם 150, כ -15 דקות.
מעבירים את הבשר לקרש חיתוך ומניחים לנוח 5 דקות.
מחזירים את המחבת לאש בינונית.
מוסיפים 1/2 כוס מים, מגרדים את כל החלקים השחומים ומבשלים כ -2 דקות. פורסים את החזיר ומזלפים את מיצי התבנית.
מגישים עם הדלעת והתפוחים.