קושימומחה
מוכן ב53 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

חזיר עם סקווש ותפוחים

חזיר עם סקווש ותפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חזיר עם דלעת ותפוחים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 541 קלוריות. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, דלורית, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 53 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה הוא סופר. נסו חזיר עם תפוחים ודלעת, צלעות חזיר עם תפוחי קינמון ודלעת חמאה, ו צלעות חזיר בצפון העיר ורוטב תפוחים: צלעות חזיר צלויות עם תפוחים אסקלופים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים בקערה את אגוז המוסקט, 1 כפית השום והמרווה. משפשפים מעל החזיר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
זורקים בקערה את הדלעת, התפוחים, הבצל, 1/2 כפית השום שנותרה, חרדל הדבש והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חרדל דבשחרדל דבש
לשימור,לשימור,
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
סכין קילוףסכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מורחים על גיליון ארוך של נייר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מוסיפים את הרוזמרין ו -3 כפות החמאה, ואז מקרבים את קצות נייר הכסף ומכווצים לאטימה לחבילה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מניחים את החבילה על תבנית עם נייר אפייה וצולים על הרשת העליונה עד שהיא רכה, 30 עד 35 דקות. תקע חורים בחבילה כדי לשחרר אדים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
בינתיים מחממים מחבת גדולה בתנור על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות, ואז משחימים את החזיר מכל הצדדים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
9
מוסיפים 2 כפות מים ומגרדים את כל הנתחים השחומים מהתבנית, ואז מעבירים את המחבת למדף התנור התחתון וצולים עד שמדחום רושם 150, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מעבירים את הבשר לקרש חיתוך ומניחים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מחזירים את המחבת לאש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מוסיפים 1/2 כוס מים, מגרדים את כל החלקים השחומים ומבשלים כ -2 דקות. פורסים את החזיר ומזלפים את מיצי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מגישים עם הדלעת והתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
סכין קילוףסכין קילוף
14
צילום: אנטוניס אכילאוס