חזיר פסחא מזוגג מנדרינה עם גזר לתינוק יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. אם יש לך גזר, מקלות קינמון, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 83%, וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון גזר תינוק מזוגג, גזר תינוק מזוגג, ו גזר תינוק מזוגג.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מכניסים את החזיר לתבנית צלייה גדולה, בצד השומן כלפי מעלה. בעזרת סכין חדה, ציון חזיר עם חתכים על פני העור, על 2 אינץ 'זה מזה 1/2 אינץ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
חם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
סכין
4
חותכים באלכסון את החתכים ליצירת תבנית יהלום; מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ופלפל. קוצצים כ -8 מעלי המרווה ומכניסים לקערה; מערבבים עם השמן ליצירת עיסה. משפשפים את שמן המרווה על כל החזיר, מקפידים להכניס את הטעם לכל החריצים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרווה
בשר
חם
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
אופים את חזיר במשך 2 שעות. עכשיו יש מספיק זמן לדפוק את זיגוג המנדרינה.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
זיגוג
חם
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מניחים סיר על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את נתחי החמאה, הקלמנטינות, מיץ הקלמנטינה, הסוכר החום, המים והתבלינים. מבשלים לאט את הנוזל עד לזיגוג סירופי; זה אמור לקחת בערך 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינה
סוכר חום
מנדרינה
חמאה
תבלינים
זיגוג
מים
3
לאחר שהחזיר נמשך כמה שעות, שפכו עליו את זיגוג הקלמנטינה, עם נתחי הפרי והכל. מפזרים מעל את עלי המרווה הנותרים ומכניסים את החזיר לתנור וממשיכים לבשל 11/2 שעות, תוך התבשלות עם המיצים כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרווה
מנדרינה
פירות
זיגוג
חם
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מפזרים את הגזר סביב החזיר ומצפים בזיגוג הקלמנטינה. הדביקו את החזיר שוב לתנור ובשלו 30 דקות אחרונות, עד שהגזר רך, החזיר כהה ופריך, וכל העניין נוצץ בזיגוג ממותק.
פינו נואר, ריזלינג ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לחזיר הפסחא. לריזלינג ולשנין בלאן יש מגע של מתיקות המשלימה את הטעמים המתוקים והמלוחים של חזיר. אם אתה מעדיף אדום, אדום בהיר כמו פינו נואר יעשה. ג ' וזף פלפס פסטורלה כרם פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.