קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

חזיר פסחא מזוגג מנדרינה עם גזר לתינוק

חזיר פסחא מזוגג מנדרינה עם גזר לתינוק
חזיר פסחא מזוגג מנדרינה עם גזר לתינוק יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. אם יש לך גזר, מקלות קינמון, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 83%, וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון גזר תינוק מזוגג, גזר תינוק מזוגג, ו גזר תינוק מזוגג.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מכניסים את החזיר לתבנית צלייה גדולה, בצד השומן כלפי מעלה. בעזרת סכין חדה, ציון חזיר עם חתכים על פני העור, על 2 אינץ 'זה מזה 1/2 אינץ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
סכיןסכין
4
חותכים באלכסון את החתכים ליצירת תבנית יהלום; מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ופלפל. קוצצים כ -8 מעלי המרווה ומכניסים לקערה; מערבבים עם השמן ליצירת עיסה. משפשפים את שמן המרווה על כל החזיר, מקפידים להכניס את הטעם לכל החריצים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרווהמרווה
בשרבשר
חםחם
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
אופים את חזיר במשך 2 שעות. עכשיו יש מספיק זמן לדפוק את זיגוג המנדרינה.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
זיגוגזיגוג
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים סיר על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את נתחי החמאה, הקלמנטינות, מיץ הקלמנטינה, הסוכר החום, המים והתבלינים. מבשלים לאט את הנוזל עד לזיגוג סירופי; זה אמור לקחת בערך 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
סוכר חוםסוכר חום
מנדרינהמנדרינה
חמאהחמאה
תבליניםתבלינים
זיגוגזיגוג
מיםמים
3
לאחר שהחזיר נמשך כמה שעות, שפכו עליו את זיגוג הקלמנטינה, עם נתחי הפרי והכל. מפזרים מעל את עלי המרווה הנותרים ומכניסים את החזיר לתנור וממשיכים לבשל 11/2 שעות, תוך התבשלות עם המיצים כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
מנדרינהמנדרינה
פירותפירות
זיגוגזיגוג
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מפזרים את הגזר סביב החזיר ומצפים בזיגוג הקלמנטינה. הדביקו את החזיר שוב לתנור ובשלו 30 דקות אחרונות, עד שהגזר רך, החזיר כהה ופריך, וכל העניין נוצץ בזיגוג ממותק.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
גזרגזר
זיגוגזיגוג
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הניחו את החזיר על קרש חיתוך למנוחה לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מגישים את הגזר ואת זיגוג המנדרינה בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
גזרגזר
זיגוגזיגוג

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, Chenin Blanc

פינו נואר, ריזלינג ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לחזיר הפסחא. לריזלינג ולשנין בלאן יש מגע של מתיקות המשלימה את הטעמים המתוקים והמלוחים של חזיר. אם אתה מעדיף אדום, אדום בהיר כמו פינו נואר יעשה. ג ' וזף פלפס פסטורלה כרם פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר