חזיר פסטו JKL וצלי ירקות עשויים להיות רק תבלין אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שום, קיץ סקווש, פסטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בשר חזיר פסטו צלוי, סיר חרס פסטו צלי חזיר, ו חזיר צלוי עם מרווה ופסטה פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במרגמה ועלי, לשלב את השום, 2 כפיות מלח ים גס, 2 כפיות פלפל שחור, קאיין, רוזמרין, וסוכר פאונד יחד עד צורות להדביק עבה. לשפשף באופן שווה על צלי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גס
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלי חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
3
הסר את מתלה V מתוך מחבת קלייה גדולה ולמלא את המחבת עם ירקות מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
מוסיף את הנותרים 1 כפית מלח ופלפל, פסטו, שמן, יין, ומניות עוף. לזרוק יחד עם הידיים שלך לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
5
החזירו את מתלה ה-V למחבת הצלייה, המרוכזת מעל הירקות, הניחו את צלי החזיר למעלה, והניחו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מבשלים 30 דקות ב 425 מעלות F, ולאחר מכן נמוך ל 325 מעלות F במשך 1 שעה, הופך את צלי חזיר מעל לאחר 30 דקות כדי חום בצד השני. מוסיפים את המיצים מהמחבת הצלייה 2 עד 3 פעמים במהלך השעה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
7
הסר מהתנור כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה 140 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים על קרש חיתוך, אוהל בקלילות עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
קרש חיתוך
9
הסר את הירקות מגש גדול ואוהל עם נייר כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים מעל חום בינוני גבוה ומביאים את מיצי המחבת לרתיחה, מטאטא.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
11
הוסף עוד יין ומניות עוף, במידת הצורך, ולהפחית עד מעובה מעט, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
לטאטא את החמאה ולהתאים תיבול, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
חותכים את החזיר דק על הטיה קלה ומגישים עם jus וירקות.