קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

חזיר צ'ילי עם שעועית Hominy

חזיר צ'ילי עם שעועית Hominy
חזיר צ'ילי עם שעועית Hominy דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לכו לחנות ותרימו ציר עוף, כתף חזיר, צ'ילי צ' יפוטלה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צ'ילי ביתי עם שעועית, חזיר וצ'ילי ביתי, ו צ'ילי עוף עם Hominy.

הוראות

1
שים את השעועית ו -4 כוסות מים בסיר לחץ. סגור את המכסה ולהביא ללחץ גבוה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך או רק מספיק כדי לשמור על לחץ לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
2
הסר מהחום; תן לעמוד במשך 10 דקות, ואז בזהירות לשחרר את שסתום הקיטור ולנקז. השעועית צריכה להיות בקושי מכרז עם ליבה קשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
בינתיים, בקערה בינונית, להשרות את צ ' ילי guajillo ו chipotle ב 4 כוסות מים חמים מאוד עד שהתרכך, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
פלפל גואחילופלפל גואחילו
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
ניקוז, שמירת 1/4 כוס של הנוזל.
5
מעבירים את הצ ' ילי והנוזל השמור לבלנדר ומוסיפים את השום, הבצל, הכמון, אורגנו וכוסברה. להתמזג עד חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ומחית עד חלקה. מסננים לתוך קערה דרך מסננת בסדר, הקשה קשה על המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
תמחק את סיר הלחץ.
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
8
מוסיפים את שמן הזית וחום עד מנצנץ. מתבלים את החזיר במלח ופלפל ומוסיפים חצי ממנו לסיר. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הבשר לצלחת. חום הבשר הנותר. להחזיר את כל הבשר לסיר ולהוסיף את מחית העגבניות, המניה, עלי דפנה ושעועית מנוקזת. סגור את המכסה ולהביא ללחץ גבוה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך או רק מספיק כדי לשמור על לחץ גבוה לבשל במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
הסר את סיר הלחץ מהחום ולתת לעמוד במשך 10 דקות, ואז בזהירות לשחרר את שסתום הקיטור.
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
10
הוסף את hominy ומבשל חשף על חום גבוה בינוני במשך 5 דקות. השליכו את עלי המפרץ. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם אורז, שמנת חמוצה, כוסברה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
HominyHominy
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sangre דה טורו קאווה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Sangre de Toro Cava
Sangre de Toro Cava
צהוב חיוור עם perlage בסדר מתמשך. אינטנסיבי. ניחוחות פירות פרחוניים ורעננים בהרמוניה מושלמת עם הערות פרי הדר ואניסיד. בועות שמנת, חושניות ורעננות.מקסים כמו אפריטיף או יחד עם דגים ופירות ים.