חזיר צלוי בסגנון פורצ'טה
חזיר צלוי בסגנון פורצ'טה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 71 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, יין, מרק עוף דל מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חזיר צלוי בסגנון פורצ'טה, בשר חזיר בסגנון פורצ'טה., ו ירך חזיר בסגנון פורצ'טה.
הוראות
מערבבים זרעי שומר במחבת קטנה overmedium-חום גבוה עד כהה מעט צבע וריחני, 4 עד 5 דקות.
העברה לבית חרושת לספייס וקריר.
מוסיפים קושלרט, פלפלים ואדום מיובש. לטחון עקביות בינונית-בסדר (לא אבקה).
מניחים חזיר ב 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית bakingdish. לשפשף שום על כל חזיר, אז תערובת coatwith תבלין. באופן רופף לכסות חזיר עם נייר שעווה. מקררים בין לילה.
מברשת largerimmed אפייה גיליון עם שמן.
מקום צלי, שומן למעלה ציפוי ללא פגע, במרכז הסדין.
טפטוף שווה עם 2 כפות שמן. Roastpork 30 דקות. להפחית temperatureto תנור 300°f. בשר חזיר צלוי עד מאוד מכרז וthermometer מוכנס לתוך מרכז porkregisters 190°f, על 3 שעות 15 דקות.
להעביר חזיר קרש חיתוך; גיליון reservebaking.
תן מנוחה חזיר 15 עד 30 דקות.
בינתיים, יוצקים את כל מיצי המחבת לתוך כוס 2-כוסמת. כפית משומן שעולה למעלה.
מקום גיליון אפייה שמור על פני 2 מבערים.
יוצקים יין ומרק על תבנית אפייה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, גרוטאות כל חתיכות השחמה. מרתיחים עד mixtureהוא מופחת 3/4 כוס, על 4 דקות.
Adddedgreased pan juices and whisk to blend.
רוטב Pourpan לתוך קערה קטנה (רוטב יהיה דק).
השאריות של הרוסטפורק יהיו פורקסנדוויצ ' ים מעולים. לגרוס את הבשר וערימה לחמניות רכות איטון עם רוטב ברביקיו האהוב עליך וסלט כרוב שמנת. אתה יכול גם לגרוס את הבשר כמו מילוי טעים לבוריטוס או אנצ ' ילדות.