חזיר צלוי ברוטב ג'ינג'ר-אפרסק
חזיר צלוי עם רוטב ג'ינג'ר-אפרסק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חרדל דיז'ון, שמן זית, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב אפרסק ג'ינג'ר, ג'ינג'ר אדום מטוגן בטן חזיר עם צ' ילי כבוש, ו מחבת חזיר זנגביל-אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
חזיר פאונד לעובי 1/4 אינץ'.
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום גבוה.
מוסיפים חזיר ומבשלים 4 דקות בכל צד.
הסר מהמחבת. חזור על ההליך עם הנותרים שמן חזיר.
מוסיפים מרק למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים ג ' ינג 'ר, חרדל וג' לי; מבשלים 4 דקות או עד עבה.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.