חזיר צלוי עם תפוחים ובטטות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בצל, תפוחי אדמה מתוקים כתומים כהים, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו עוף צלוי עם בטטות ותפוחים, עוף צלוי עם תפוחים, בצל ותפוחי אדמה מתוקים, ו חזיר עם תפוחים ובטטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218°. בקערה בינונית, מערבבים סוכר חום, חמאה, חומץ, מלח, אבקת שום ופלפל. שמור 2 כפות של תערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
דיאט קרם סודה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים תפוחים, בטטות ובצל לתערובת החמאה הנותרת; זורקים למעיל. מסדרים תערובת תפוחים במחבת צלייה או 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים 20 דקות.