חזיר ראגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, בצל, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו חזיר ראגו, חזיר ראגו, ו חזיר ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי או סיר כבד אחר על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיף את שמן זית כתית אקסטרה, 3 סיבובים של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את הגזר, סלרי, בצל ושום. מערבבים את עלה המפרץ ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים את הירקות עד רך, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים במשך 1 דקה, ואז מוסיפים את היין ומבשלים עוד דקה. מערבבים במלאי ומביאים רוטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את החזיר ואת העונה עם קמצוץ של שיני הקרקע. כאשר הרוטב חוזר לרתיחה מוסיפים את החלב ומפחיתים את החום לנמוך.