קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

חזיר שומר חרדל עם רוטב מחבת קמברלנד

חזיר שומר חרדל עם רוטב מחבת קמברלנד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר שומר חרדל ירך עם רוטב מחבת קמברלנד. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לכם מיץ תפוזים, ליווי: cracklings חזיר, ג'לי דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: ירך חזיר עם רוטב חרדל ודלעת מוקפצת, בשר חזיר צלוי בתנור עם Chanterelle-רוטב חרדל, ו בשר חזיר צלוי עשבי תיבול ושום עם רוטב חרדל דבש.

הוראות

1
מרכז Discard נובע עלי דפנה, ואז להתפורר עלים לתוך מטחנה ודופק עם מלח כשר זרעי שומר עד עלי דפנה הם קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
2
זרוק כל מחרוזות מ loin אם קשור. סדר ירך, צד שומן למעלה, לאורך על משטח עבודה. מחזיק סכין אופקית, לעשות חתך לאורכו על 1 1/2 אינץ ' עמוק לאורך הצד של ירך (לא לחתוך את כל הדרך). פתח ירך כמו ספר, ואז לטפוח יבש מבפנים ומבחוץ. לשפשף 1 כף חרדל על כל הצדדים לחתוך, ואז מפזרים 1 כפית מלח מתובל. סגור ירך ולקשור לרוחב במרווחי 1 אינץ ' עם מחרוזת. לשפשף שמן זית באופן שווה על צלי, ואז לשפשף עם חרדל שנותר ומפזרים מלח מתובל שנותר, לחיצה קלה כדי לעזור לדבוק. מתלה צלייה שמן, ולאחר מכן להעביר חזיר, צד שומן למעלה, כדי מתלה להגדיר במחבת צלייה ומרינדה, מכוסה באופן רופף ומקורר, לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו בשר חזיר לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
4
בעוד בשר חזיר מגיע לטמפרטורת החדר, לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 450 ° F.
מרכיבים שתצטרך
5
בשר חזיר צלוי 25 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 163° ולהמשיך לצלות עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז של רושמי בשר145, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר חזיר מגש (מחבת צלייה מילואים) ולתת לעמוד, חשוף, 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1
אם יש שומן במחבת צלייה, לרפרף את כל אבל 1 כף. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כוס מים ו מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים יציאה ומרתיחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים מיץ תפוזים ולימון, ג 'לי, זנגביל ומלח, ומבשלים, מטאטא, עד שג' לי מומס.
מרכיבים שתצטרך
4
להקציף יחד הנותרים כף מים קורנפלור בכוס, ולאחר מכן להוסיף פאן ומרתיחים, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום ולהקציף בחמאה, ואז לשפוך רוטב דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
6
השלך חוט מבשר חזיר. חותכים חזיר ומגישים עם רוטב cracklings.
מרכיבים שתצטרך
7
* זמין בכמה סופרמרקטים, כמה חנויות מזון מיוחדות, וחוות נימן (866-808-0340; nimanranch.com).
מרכיבים שתצטרך
1
חזיר יכול להיות מושרה עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

2מפרץ קליפורניה עוזבמפרץ קליפורניה עוזב1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים0(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל גרגר גסחרדל גרגר גס2(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת תוספת עבור שימוןשמן זית בתוספת תוספת עבור שימון1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי8ריבס, קצוץ טרי או קפואליווי: cracklings חזירליווי: cracklings חזיר2קילוגרםמרכז-לחתוך בשר חזיר ללא עצמות בשר צלוי * (3 עד 4 אינץ ' בקוטר; רצוי אורגני או הרים בר קיימא)מרכז-לחתוך בשר חזיר ללא עצמות בשר צלוי * (3 עד 4 אינץ ' בקוטר; רצוי אורגני או הרים בר קיימא)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיציאת rubyיציאת ruby3(חוֹרֶף)ג'לי דומדמניותג'לי דומדמניות0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן