חזיר של סבתא
אם יש לכם סוכר חום, קיסמים, חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, וזה טוב. תבשיל חזיר של סבתא, מרק שעועית לימה של עצם חזיר לפחות טוב כמו סבתא, ו לחמניות חזיר וגבינה חמות עם הורמל, בחירה טבעית, מעדנייה חזיר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מניחים חזיר בתבנית צלייה.
יוצקים ג ' ינג ' ר אייל לתבנית הצלייה. משפשפים סוכר חום מעל החזיר. צרף פרוסות אננס אל מחוץ חזיר עם קיסמים. אבטח שוב דובדבן באמצע כל פרוסת אננס בעזרת קיסמים.
יוצקים מיץ אננס שמור למחבת עם ג ' ינג ' ר אייל. אוהל רדיד אלומיניום מעל חזיר.
אופים חזיר בתנור שחומם מראש במשך 4 שעות.
הסר נייר אלומיניום והמשיך לאפות עוד 30 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ספומנטה אדומה של בלטורה רוסו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%