אם $1.62 למנה נופל בתקציב שלך, חזרה בעסק פודינג לחם בננה יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, משמשים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם שיבולת שועל בננן, פודינג לחם בננה, ו פודינג לחם בננה.
הוראות
1
משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר עם חמאה. בקערה גדולה, מערבבים את הוופלים וניל, משמשים, צימוקים, סוכר, מלח, קינמון ואגוז מוסקט. פורסים את הבננות ומקפלים למרכיבים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל וניל
משמש
קינמון
בננה
צימוקים
חמאה
מוסקט
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
2
מעבירים לתבנית האפייה, מחלקים באופן שווה. בקערה אחרת, מערבבים ביצים, חלב, וניל ואמרטו, ויסקי או מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amaretto
וניל
וויסקי.
מים
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
יוצקים את תערובת החלב והביצה על החומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ביצה
5
תן לתבנית האפייה לעמוד במשך כ 20 דקות כדי לאפשר לנוזל לספוג.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
הכן ביין מארי על ידי הצבת צלחת האפייה לתוך מחבת או צלחת גדולה יותר, הצבת ההסדר לתוך התנור המחומם מראש, ולאחר מכן לשפוך מים חמים לתוך המנה החיצונית (מבלי להתיז כל לתוך המנה פודינג).
מרכיבים שתצטרך
פודינג
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
דוד כפול
תנור
7
אופים עד חברות פודינג ופחזניות למעלה וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
8
הסר מהתנור וממרחץ מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מורחים ריבת משמש על גבי פודינג ולתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
משמש
מורחים
ג'לי
10
להגדיל חום תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
כדי להפוך את ציפוי מרנג, לעשות תרחיף עם מים כוס 1/3 בהדרגה לטאטא לתוך סיר קטן שאליו הוספת קורנפלור וסוכר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. כפי שהוא מתעבה והופך שקוף, לכסות ולהסיר אותו מהחום. בקערת זכוכית או מתכת גדולה ונקייה בקפדנות, עם מקצף נקי להפליא, להכות את החלבונים ביצה (הם חייבים להיות בטמפרטורת החדר) עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חלבונים
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
קערה
12
מוסיפים וניל וקרם של טרטר ומכים עד פסגות רכות טופס. מאוד בהדרגה להכות בסוכר על גבוה עד פסגות מבריק ונוקשה טופס, אבל לא מאפשרים לו להתייבש. להפחית את המהירות של המקצף נמוך בהדרגה להוסיף את תרחיף קורנפלור. כאשר כל זה כבר הוסיף להגדיל את מהירות בינונית במשך כ 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
וניל
סוכר
13
מורחים את המרנג על פודינג הלחם, מערבלים אותו באופן דקורטיבי עם החלק האחורי של כף, ולהיות בטוח לעגן את המרנג לצדדים של צלחת האפייה.