קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

חזרה בעסק פודינג לחם בננה

חזרה בעסק פודינג לחם בננה
אם $1.62 למנה נופל בתקציב שלך, חזרה בעסק פודינג לחם בננה יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, משמשים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם שיבולת שועל בננן, פודינג לחם בננה, ו פודינג לחם בננה.

הוראות

1
משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר עם חמאה. בקערה גדולה, מערבבים את הוופלים וניל, משמשים, צימוקים, סוכר, מלח, קינמון ואגוז מוסקט. פורסים את הבננות ומקפלים למרכיבים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל ונילעוגיות וופל וניל
משמשמשמש
קינמוןקינמון
בננהבננה
צימוקיםצימוקים
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
2
מעבירים לתבנית האפייה, מחלקים באופן שווה. בקערה אחרת, מערבבים ביצים, חלב, וניל ואמרטו, ויסקי או מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
ונילוניל
וויסקי.וויסקי.
מיםמים
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
יוצקים את תערובת החלב והביצה על החומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
5
תן לתבנית האפייה לעמוד במשך כ 20 דקות כדי לאפשר לנוזל לספוג.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
הכן ביין מארי על ידי הצבת צלחת האפייה לתוך מחבת או צלחת גדולה יותר, הצבת ההסדר לתוך התנור המחומם מראש, ולאחר מכן לשפוך מים חמים לתוך המנה החיצונית (מבלי להתיז כל לתוך המנה פודינג).
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
דוד כפולדוד כפול
תנורתנור
7
אופים עד חברות פודינג ופחזניות למעלה וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
8
הסר מהתנור וממרחץ מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מורחים ריבת משמש על גבי פודינג ולתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
מורחיםמורחים
ג'ליג'לי
10
להגדיל חום תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
כדי להפוך את ציפוי מרנג, לעשות תרחיף עם מים כוס 1/3 בהדרגה לטאטא לתוך סיר קטן שאליו הוספת קורנפלור וסוכר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. כפי שהוא מתעבה והופך שקוף, לכסות ולהסיר אותו מהחום. בקערת זכוכית או מתכת גדולה ונקייה בקפדנות, עם מקצף נקי להפליא, להכות את החלבונים ביצה (הם חייבים להיות בטמפרטורת החדר) עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
12
מוסיפים וניל וקרם של טרטר ומכים עד פסגות רכות טופס. מאוד בהדרגה להכות בסוכר על גבוה עד פסגות מבריק ונוקשה טופס, אבל לא מאפשרים לו להתייבש. להפחית את המהירות של המקצף נמוך בהדרגה להוסיף את תרחיף קורנפלור. כאשר כל זה כבר הוסיף להגדיל את מהירות בינונית במשך כ 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ונילוניל
סוכרסוכר
13
מורחים את המרנג על פודינג הלחם, מערבלים אותו באופן דקורטיבי עם החלק האחורי של כף, ולהיות בטוח לעגן את המרנג לצדדים של צלחת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
14
אופים עד הקצפת חום, 5 או 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

22 שוטים קטנים ומגניבים2 שוטים קטנים ומגניבים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קרם טרטר (ודא שזה מיכל טרי, כלומר לא מעופש)קרם טרטר (ודא שזה מיכל טרי, כלומר לא מעופש)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמשמשים מיובשים קצוציםמשמשים מיובשים קצוצים4חלבונים, בטמפרטורת החדרחלבונים, בטמפרטורת החדר3ביציםביצים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קינמון טחוןקינמון טחון01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריבת משמשריבת משמש7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים לבנים קצוציםצימוקים לבנים קצוצים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעוגיות וופל ונילעוגיות וופל וניל596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאמרטו, ויסקי, או מים חמיםאמרטו, ויסקי, או מים חמים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן