חטיפי גרנולה למימי
חטיפי הגרנולה של מימי עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. והוא מספק כ 24 מנות . גשו לסופר וקנו קמח, חמאת בוטנים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו חטיפי גרנולה, חטיפי גרנולה, ו On-The-Go חטיפי גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור באמצע התנור ומחממים עד 350 מעלות F.
בקערה גדולה, לשלב את הקמחים, שיבולת שועל מהירה, זרעי פשתן, נבט חיטה, סודה לשתיה, קינמון, מלח ואבקת אפייה.
במערבל דוכן, קרם יחד את החמאה, שמן קוקוס, סוכר חום, דבש וחמאת בוטנים עד שמנת ומעורבבת היטב, על 4 דקות, גירוד את הקערה באמצע הדרך.
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד incorporated.
מוסיף את תערובת הקמח ומערבבים רק עד incorporated. מקפלים את גרנולה, דובדבנים וקוקוס.
בתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ', מניחים פיסת קלף על החלק התחתון (היא תתרחב על הצדדים הארוכים, אך לא על הקצוות). ריסוס עם תרסיס nonstick.
מוסיפים את הבצק למחבת ומכסים בניילון נצמד. באמצעות הידיים, לחץ בעדינות את הבצק לתוך המחבת עד להתפשט באופן שווה.
מניחים את המחבת על המדף האמצעי ואופים עד הקצוות מתחילים חום בהיר וקיסם יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
הסר מהתנור להתקרר במחבת במשך 15 עד 20 דקות. ואז בעדינות להרים את הקלף החוצה על מתלה קירור מגניב לחלוטין; זה יהיה מוצק כפי שהוא מתקרר, אבל להתפורר אם אתה מזיז אותו מוקדם מדי. לאחר מגניב לחלוטין, לעבור ללוח חיתוך לחתוך לתוך ברים עם מגרד ספסל או סכין גדול, על 3 על ידי 1 אינץ ' כל אחד.