חטיפי חמאת בוטנים מהפך
חטיפי חמאת בוטנים מהפך עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 36. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם שיבולת שועל לבישול מהיר, קמח, חמאת בוטנים שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 16%. מתכונים דומים: עוגת חמאת בוטנים מהפך, מהפך חמאת בוטנים פאדג, ו עוגיות חמאת בוטנים שמנמנות מהפך.
הוראות
בקערה גדולה, שמנת 1 כוס חמאת בוטנים, חמאה, סוכר חום וסוכר עד אור רכה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה רסק תפוחים ווניל.
שלב את הקמח, שיבולת השועל והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב (הבלילה תהיה סמיכה).
מורחים ל -15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 18-22 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת למשך 10 דקות; מורחים עם יתרת חמאת הבוטנים. מצננים לטמפרטורת החדר ואז מקררים למשך 30 דקות.
בקערה גדולה מקציפים מרכיבי ציפוי עד שהם בהירים ואווריריים.
מורחים על שכבת חמאת הבוטנים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת לטבילה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטורה רוסו ספומנטה האדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%