חטיפי לימון בסגנון שייקר
צריך קינוח צמחוני? שייקר בסגנון לימון ברים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך חמאה, קמח, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שייקר בסגנון אגוז וקציץ רוזמרין, ירכיים מעושנות בסגנון שייקר, ו שייקר פאי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי, הכה את מקל 1 בתוספת 2 כפות חמאה עם חלמון הסוכר והביצה עד חלקה.
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה ומלח ומכים במהירות נמוכה עד לחלח באופן שווה, על 2 דקות. באמצעות הידיים, ללוש פעם או פעמיים כדי להביא את הבצק יחד.
באמצעות mandoline או סכין חדה מאוד, לחתוך את חצאי לימון דק ככל האפשר ולהעביר לקערה בינונית; לבחור את הזרעים. מערבבים במיץ לימון וסוכר. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
חמאה 9 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה. לטפוח שלושה רבעים של הבצק לתוך תבנית האפייה בשכבה זוגית.
מגלגלים את הבצק הנותר לחבלים באורך 8 אינץ'.
העברה לצלחת. מקררים את הקרום והחבלים עד המשרד, כ -10 דקות.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הקמח, חמאה וביצים עד חלקה. מקפלים בתערובת לימון וסוכר.
מורחים את המילוי על הבצק ומסדרים את חבלי הבצק למעלה בתבנית חוצה.
אופים בשליש התחתון של התנור במשך 40 עד 45 דקות, או עד שהחבלים זהובים.
תריץ את קצה הסכין מסביב לקצה המחבת.
חותכים את הכיכר לתוך 18 ברים ומגישים.