קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

חטיפי עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. לכו לחנות ותביאו פודינג מיידי בטעם שוקולד ג'לי, חלב, חמאת בוטנים עם שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-204 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-40 דקות. נסו עוגיות חמאת בוטנים שוקולד, עוגיות חמאת בוטנים שוקולד, ו חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס עוגיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם לסכל; ספריי עם ספריי בישול. לנצח הראשון 4 מרכיבים עם מיקסר עד מעורבב היטב. (הבצק יהיה עבה.) לחץ חצי על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מפזרים חצי כל אחד מהשוקולד הקצוץ והאגוזים מעל הקרום. חמאת בוטנים במיקרוגל בקערה קטנה למיקרוגל על 1 דקות גבוהות., תוך ערבוב לאחר 30 שניות.; להפיץ על אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
גליל בצק שנותר לתוך מלבן 13x9 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר שעווה. לקלף את השכבה העליונה של נייר שעווה; להעיף בצק על גבי קינוח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
הסר נייר שעווה שנותר.
7
מפזרים שוקולד ואגוזים הנותרים; לחץ בעדינות לתוך הבצק עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
אופים 15 דקות. מגניב 1 שעה. מקררים 4 שעות לפני חיתוך לסורגים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®