קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי עוגיות טירמיסו

חטיפי עוגיות טירמיסו
המתכון Tiramisu עוגיות ברים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת אפייה, סוכר של קונדיטור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כוסות עוגיות טירמיסו, כדורי עוגיות טירמיסו, ו כדורי עוגיות טירמיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
היכו יחד את החמאה, הסוכר והביצה עד שמנת, ואז הכו בתמצית הוניל. בקערה נפרדת, מקציפים יחד את הקמח ואבקת האפייה ואז מוסיפים לתערובת החמאה ומכים נמוך עד בשילוב שווה ללא כיסים יבשים. לחץ על זה לתוך ungreased לא מקל 15 x 10 מחבת רול ג ' לי כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת. בצק העוגיות לא צריך לעלות בצדדים של המחבת (אכן, הוא יירד בזמן האפייה גם אם תנסה לעבוד אותו בצדדים.) כיסוי קל עם ניילון נצמד ומניח במקרר במשך חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות (למשיכה וקילוף)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות (למשיכה וקילוף)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
אופים את בסיס העוגיות במשך 15 דקות, או עד להגדיר חום זהוב. הקצוות עשויים להיות מעט יותר חום, אבל לא צריך להיות חום עמוק.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
תן לזה להתקרר לחלוטין במחבת לפני ציפוי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מערבבים יחד את הקפה או אספרסו ורום. כפית 2 כפות שלו לתוך הקערה של מערבל לעמוד או קערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
מוסיפים את גבינת השמנת, מסקרפונה, ותמצית וניל ומכים עד חלקה וקרם. לנפות את הסוכר של קונדיטור והכה עד חלקה ורך.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מברישים את תערובת הקפה או האספרסו והרום הנותרת על בסיס העוגיות המקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דבש הדריםדבש הדרים
4
מורחים גבינת שמנת תערובת שווה על בסיס עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
מגררים את חפיסת השוקולד עם פומפיה עדינה על ציפוי הקרם.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
6
חתוך ל-20 מנות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo