חטיפי פשטידת דלעת
חטיפי פשטידת דלעת עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תערובת עוגה, ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו חטיפי אפרסקים וקרם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (190 מעלות C). גריז התחתון של 9x13 מחבת אינץ'.
יוצקים כוס אחת של עוגה צהובה לערבב לתוך קערה בגודל בינוני ערבוב; להפריש.
מערבבים את העוגה שנותרה, 1/2 כוס חמאה מומסת וביצה 1; מערבבים היטב. לחץ לתוך תבנית האפייה.
שלב מילוי פשטידת דלעת, 2 ביצים וחלב בקערת ערבוב בגודל בינוני; לערבב עד חלקה.
יוצקים באופן שווה על הקרום במחבת 9x13 אינץ'.
יוצקים את הסוכר והקינמון לקערת הערבוב המכילה את תערובת 1 כוס העוגה הצהובה.
חותכים את החמאה עד התערובת נראית מתפוררת.
מפזרים תערובת זו על מילוי הדלעת.
אופים במשך 45 עד 50 דקות או עד סכין מוכנס לתוך הסורגים לצאת נקי.