חטיפי קיט קאט תוצרת בית
חטיפי קיט-קאט תוצרת בית עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 20002 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר מגורען, שבבי חמאה, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), אגוזים ופירות ברים אנרגיה {ברים סוג תוצרת בית}, ו ברי תאנים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 על ידי 13 אינץ ' תבנית אפייה מלבנית עם שכבה אחת של קרקרים מועדון (ייתכן שיהיה עליך לשבור כמה כדי להתאים).
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים פירורי קרקר גרהם, סוכר חום כהה, חלב וסוכר מגורען. מביאים לרתיחה. להרתיח במשך חמש דקות, ערבוב כל הזמן.
יוצקים חצי מתערובת חמאה על קרקרים במחבת. משטח חלק עם מרית.
מסדרים שכבה נוספת של קרקרים על תערובת חמאה.
יוצקים את תערובת החמאה שנותרה על פני השטח. משטח חלק עם מרית. סדר שכבה שלישית של קרקרים מעל.
מערבבים חמאת בוטנים, פצפוצי שוקולד וצ ' יפס חמאה בסיר קטן. להמיס על חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כל הזמן.
מורחים באופן שווה על קרקרים.
מגניב לטמפרטורת החדר, ואז לכסות ולקרר שעתיים.
חתוך לסורגים 2 אינץ'. ברים ישמרו במשך שבועיים, מאוחסנים במיכל אטום במקרר.