חטיפי שוקולד כביש דביקים
חטיפי שוקולד כביש דביקים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 536 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מלח, פתיתי קוקוס, אגוזי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: חטיפי שוקולד רוקי רוד, שוקולד טבל רוקי כביש גלידה ברים, ו כפול-שוקולד רוקי כביש עוגיות ברים.
הוראות
ציוד מיוחד: מרית קיזוז, נייר קלף, מחבת גיליון 12 על 8 1/2 אינץ
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית מנפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה בעזרת מערבל כף יד במהירות גבוהה בינונית, שמנת את החמאה והסוכר החום עד שהם בהירים ותפוחים, כ -3 דקות.
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים תערובת קמח בקבוצות ומערבבים עד לאיחוד ופירורי. מקפלים פנימה שוקולד מומס ואת פקאן. חמאה רבע גיליון גיליון. מרפדים את התבנית בפיסת נייר קלף וחמאה את הקלף. לחץ בצק באופן שווה לתוך גיליון פאן ודוקר משטח באופן שווה עם מזלג.
אופים עד ליציבות במרכז, כ -20 דקות.
בואו להתקרר ולהכין את הזיגוג.
בסיר בינוני על אש בינונית, ממיסים חמאה, ואז מוסיפים סוכר, סירופ תירס וחלב מרוכז. מבשלים עד להמסת כל החומרים ומגיעים לצבע זהוב, בערך 10 עד 12 דקות. מקפלים פנימה את הפקאנים והקוקוס.
יוצקים את הזיגוג החם על חטיפי השוקולד שהתקררו ומצננים במהירות במקפיא כדי לתת לזיגוג להתייצב.