חטיפי שוקולד פטל
גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. . עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו חטיפי שוקולד פטל, חטיפי שוקולד פטל, ו ברים שוקולד חם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את הקמח, סוכר וחמאה או מרגרינה. לחץ לתוך הבלילה של 13x9 אינץ ungreased תבנית אפייה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 15 דקות.
מערבבים את פטל, מיץ תפוזים, ו קורנפלור במחבת רוטב 1 ליטר.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים במשך 1 דקה.
מפזרים שבבי שוקולד על קרום אפוי וכפית את תערובת פטל מעל.
אופים ב 350 מעלות F (1715 מעלות C) במשך 20 דקות או עד תערובת פטל יש להגדיר.
טפטוף עם שוקולד נמס נוסף אם תרצה.
חותכים לריבועים 2x1 אינץ'.