קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי שוקולד פטל

חטיפי שוקולד פטל
גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. . עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו חטיפי שוקולד פטל, חטיפי שוקולד פטל, ו ברים שוקולד חם פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את הקמח, סוכר וחמאה או מרגרינה. לחץ לתוך הבלילה של 13x9 אינץ ungreased תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מערבבים את פטל, מיץ תפוזים, ו קורנפלור במחבת רוטב 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
פטלפטל
עמילן תירסעמילן תירס
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים במשך 1 דקה.
6
בואו מגניב במשך 10 דקות.
7
מפזרים שבבי שוקולד על קרום אפוי וכפית את תערובת פטל מעל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
פטלפטל
קרוםקרום
8
אופים ב 350 מעלות F (1715 מעלות C) במשך 20 דקות או עד תערובת פטל יש להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
טפטוף עם שוקולד נמס נוסף אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
11
חותכים לריבועים 2x1 אינץ'.