שוקולד קראנץ ' ברים הוא מתכון אירופאי המגיש 12. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 25 דקות. אם יש לכם g ברים תענוג טורקי, שוקולד, מרשמלו ורודוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מחטי קראנץ שוקולד מלו, חטיפי קרמל-שוקולד קראנץ, ו שוקולד Caveman Crunch ברים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להמס בעדינות את החמאה, שוקולד וסירופ במחבת על חום נמוך, ערבוב לעתים קרובות עד חלקה, ואז מגניב במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים את הביסקוויטים והממתקים לתוך המחבת עד מעורב היטב, ואז לשפוך לתוך פח מרובע 17cm מרופד בנייר כסף ולהפיץ את התערובת לרמה בערך אותו. להירגע עד קשה, ואז לחתוך את האצבעות.