חטיפי שיבולת שועל חמוציות
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו אוכמניות קישואים שיבולת שועל, ברי oat banananan אוכמניות, ו ברי שיבולת שועל שקדים תות (gf, vegan) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, לשלב את חמוציות, סוכר לבן גרידת תפוזים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד התערובת צמצמה בערך 1 כוס.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x9 אינץ תבנית אפייה, קו עם רדיד, ואז לשמן את רדיד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, שיבולת השועל, סוכר חום, אבקת אפייה ומלח.
חותכים את החמאה באמצעות הידיים או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גס. לחץ על חצי מתערובת זו בחוזקה לתוך מחבת מוכן.
מורחים את רוטב החמוציות באופן שווה על הבסיס, ואז מתפוררים את תערובת שיבולת השועל הנותרת מעל.
אופים במשך 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון הוא חום זהוב. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך הסורגים.