קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי שקדים דובדבן

חטיפי שקדים דובדבן
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם דובדבנים ו / או מרשינו, צימוקים זהובים, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 11%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חטיפי שקדים דובדבן, שקדים-דובדבן ברים, ו שקדים-דובדבן ברים.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו קמח וסוכר חום; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. לחץ לתוך 15 אינץ ' לא משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
אופים בחום של 325 במשך 12-14 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מפזרים צימוקים, דובדבנים ושקדים; מזלפים חלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
( 23)( 23)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
אופים 25-30 דקות יותר או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
חותכים לריבועים.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 55 דולר.
לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט
לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט
כרמים ממוקמים בוורטוס, אוגר, אוויזה, קרמנט, המהווים קו קרוב למרידיאן ה -4. קו האורך הוא 60% יין בסיס מהוינטג ' 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקיות למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.