חטיפי תפוחים ללא אפייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לא לאפות חטיפי תפוחים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 131 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך תפוח, סוכר חום, חמאת בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ברים ארוחת בוקר אוכמניות (ללא אופים), אין עוגיות שיבולת שועל ארוחת בוקר-שתי דרכים # BackToSchool, ו עוגת ארוחת בוקר חמאת תפוחים.
הוראות
תחתית חמאה וצדדים של מחבת מרובעת 8 אינץ', או לרסס עם ספריי בישול.
מניחים דגנים בשקית פלסטיק לאחסון מזון, שקית חותם מעט למחוץ עם סיכה מתגלגל או פטיש בשר (או למעוך מעט במעבד מזון).
בקערה גדולה, מערבבים דגנים ואגוזי חמניות; להפריש.
בסיר 3 ליטר, סירופ תירס חום, סוכר חום, תפוחים וקינמון רק כדי רותחים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים בחמאת בוטנים.
יוצקים על תערובת דגנים; מערבבים בעדינות עד מצופה שווה.
הקש תערובת שווה לתוך מחבת עם גב כף עץ. מקררים על 1 שעה או עד סט. עבור ברים, לחתוך 4 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.