חיסכון חם על טונה חמה
חיסכון חם על טונה חמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 104 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 1056 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך 8 בפברואר, השתמשתי שיבולת שועל, גבינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: רוטב פאדג'חם, מרק חם וחמוץ, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר.
הוראות
מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט פרמזן ולחם.
בואו לעמוד על הדלפק 10 דקות.
מורחים תערובת טונה על פרוסות לחם ואז מפזרים באופן שווה עם פרמזן. לצלות במשך 3 עד 5 דקות, עד שחום קל תוסס.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה