קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

חלפיניו פופר גבינה בגריל

חלפיניו פופר גבינה בגריל
חלפיניו פופר גבינה בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 17 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל של 636 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, גבינת מסקרפונה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 73 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. הציון הזה מוצק. נסו חלפיניו פופר גבינה בגריל, חלפיניו פופר גבינה בגריל, ו חלפיניו פופר גבינה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות פ. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
זורקים את הג ' לפנוס עם 1 כף שמן זית, מעט מלח ופלפל ומניחים בצד העור כלפי מעלה על תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים עד שהעור שלפוחית, 10 עד15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים בשקית פלסטיק למשך כ -5 דקות שחררו את העור. משוך את העור, הסר את רוב הזרעים והצלעות ופרוס. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
צלעותצלעות
6
מורחים את המסקרפונה על 4 פרוסות לחם ומחלקים את הצ ' דר בין 4 הפרוסות האחרות. מחלקים את הג ' לפנוס הפרוס בין 4 הכריכים. סגור, וחמאה משני צדי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסיםחלפיניו פרוסים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
לחםלחם
7
מחממים מחצית מהשמן שנותר על מחבת שטוחה על אש בינונית. צולים צד אחד של הכריכים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
גרילגריל
8
מוציאים, מחממים את יתרת השמן וחוזרים על עצמם עם הצד השני עד להזהבה והקרביים כולם נמסים ודביקים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

ניתן לשלב צ ' ילי עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות מחנות ג ' וב אי רזרבה דה לה פמיליה יום השנה ה -40 קובי קאווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
מחנות ג ' וב אי רזרבה דה לה פמיליה 40 שנה לקובי קאווה
מחנות ג ' וב אי רזרבה דה לה פמיליה 40 שנה לקובי קאווה
בצבע זהב חיוור, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים להדר לימון ומשמשים. החיך עשיר ורחב בטעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. קאווה טבע ברוט זה מאוד תכליתי, כי אין מינון הוסיף, כך החומציות ובועות לנקות את החיך שלך אחרי כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים במרינדה מיסו, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' מון איבריקו.