קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

חלצי חזיר עם קטשופ ומרמלדת בצל

חלצי חזיר עם קטשופ ומרמלדת בצל
חלצי חזיר עם קטשופ ומרמלדת בצל היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-40 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זרעי ענבים, שמן זרעי ענבים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 73%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חלצי חזיר ממולא שומר עם זיגוג מיסו-מרמלדה, צלעות חזיר מלוחות בירה עם מרמלדת בצל, וקדי חזיר עם מרמלדת משמש מיובש ובצל.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לבשר החזיר: שוטפים את חלצי החזיר כדי להסיר שאריות ומייבשים בעזרת נייר סופג. מתבלים במלח, פלפל ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
ירך חזירירך חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מחממים שמן זרעי ענבים על אש בינונית-גבוהה במחבת בטוחה לתנור, רצוי עם מכסה. צורבים את חלצי החזיר מכל הצדדים, משאירים כל צד ללא הפרעה בדקות הראשונות לפני ההפיכה, כדי לאפשר לתבלינים להשתלב במשטח הבשר. מכסים את התבנית ומעבירים לתנור. צולים, מכוסה, עד לריכוך המזלג, כ-1 1/2 שעה, או עד שהחזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ירך חזירירך חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסירים את הכיסוי ומגבירים את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות צלזיוס למשך כ-10 דקות כדי שהחלק החיצוני של הצלייה ישחים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוציאים מהתנור ומניחים למנוחה ומבשלים עד 170 מעלות F. פורסים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
למרמלדה: בזמן שהחזיר בתנור מכינים את המרמלדה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מחממים שמן זרעי ענבים על אש בינונית במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים בצל ומנמיכים את האש לנמוכה. מניחים להתקרמל לאט, כ-30 עד 40 דקות. מערבבים פנימה קטשופ ומלח ופלפל לפי הטעם ומניחים להתבשל עוד 10 דקות לצמצום והסמכה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים עוד שמן לפני ההגשה אם המרמלדה נראית דביקה מדי.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מגישים ריבה על בשר חזיר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)