קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

חלצי חזיר עם קטשופ ומרמלדת בצל

חלצי חזיר עם קטשופ ומרמלדת בצל
חלצי חזיר עם קטשופ ומרמלדת בצל היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-40 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זרעי ענבים, שמן זרעי ענבים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 73%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חלצי חזיר ממולא שומר עם זיגוג מיסו-מרמלדה, צלעות חזיר מלוחות בירה עם מרמלדת בצל, וקדי חזיר עם מרמלדת משמש מיובש ובצל.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לבשר החזיר: שוטפים את חלצי החזיר כדי להסיר שאריות ומייבשים בעזרת נייר סופג. מתבלים במלח, פלפל ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
ירך חזירירך חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מחממים שמן זרעי ענבים על אש בינונית-גבוהה במחבת בטוחה לתנור, רצוי עם מכסה. צורבים את חלצי החזיר מכל הצדדים, משאירים כל צד ללא הפרעה בדקות הראשונות לפני ההפיכה, כדי לאפשר לתבלינים להשתלב במשטח הבשר. מכסים את התבנית ומעבירים לתנור. צולים, מכוסה, עד לריכוך המזלג, כ-1 1/2 שעה, או עד שהחזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ירך חזירירך חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסירים את הכיסוי ומגבירים את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות צלזיוס למשך כ-10 דקות כדי שהחלק החיצוני של הצלייה ישחים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוציאים מהתנור ומניחים למנוחה ומבשלים עד 170 מעלות F. פורסים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
למרמלדה: בזמן שהחזיר בתנור מכינים את המרמלדה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מחממים שמן זרעי ענבים על אש בינונית במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים בצל ומנמיכים את האש לנמוכה. מניחים להתקרמל לאט, כ-30 עד 40 דקות. מערבבים פנימה קטשופ ומלח ופלפל לפי הטעם ומניחים להתבשל עוד 10 דקות לצמצום והסמכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים עוד שמן לפני ההגשה אם המרמלדה נראית דביקה מדי.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
דַק-דַק-
10
מגישים ריבה על בשר חזיר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)