קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

חלקי חזיר Sugo

חלקי חזיר Sugo
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו חלקי גוף, טורקיה בחלקים, ו חלקים בייגלה מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את החלקים המעושנים בקצרה, ולאחר מכן לטפוח יבש במקום במחבת 3 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים מחבת על אש נמוכה ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד השומן מתחיל לעבד, על 10 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף בצל ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים פלפלים אדומים יבשים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדום מיובשפלפל צ ' ילי אדום מיובש
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4
מוסיפים עגבניות יחד עם המיץ שלהם, ואז מוסיפים את חלקי החזיר הטריים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
5
מוסיפים מספיק מרק כדי בקושי לכסות את החזיר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה חשופה. מבשלים עם כיסוי מעט פתוח, ערבוב מדי פעם, עד חלקי חזיר הם במכרז, 2 עד 3 שעות. כאשר בשר חזיר הוא רך, להגדיל את החום גבוה לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מצטמצם עקביות עשירה, עבה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
6
הסר מהחום ולאפשר חלקים להתקרר ברוטב עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
להעביר את החלקים ללוח חיתוך ולבחור דרכם כדי להסיר כל עצם או חתיכות כי הם שומן מדי. קוצצים בשר וסחוס בערך ולהחזיר אותו לסיר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. סוגו יכול להיות מוגש מיד או עבור הטעם הטוב ביותר, לאחסן עד חמישה ימים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מגישים סוגו חם עם פקורינו מגורר או פרמזן על פסטה עבה, חזקה כמו פן rigate, tagliatelle, או פפרדלה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
PappardellePappardelle
TagliatelleTagliatelle
פקורינופקורינו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה