תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל חם איטלקי ירקות וגבינה לטבול. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 23 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קישואים, בצלים, שבבי תבואה מרובים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: מטבל גבינת פטה חריף, מטבל גבינה פימנטו, ו 5-מרכיב איטי מבשל צ'ילי גבינה מטבל.
הוראות
1
מבשלים ומערבבים חצילים, בצל, פלפלים ושום ברוטב מחבת גדולה על חום בינוני 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חציל
פלפלים
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מערבבים בקישואים ועגבניות; מכסים. מבשלים 5 עד 7 דקות. או עד למכרז. מערבבים בגבינת פרמזן.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.