חם וברוקולי אופים
בשר חזיר וברוקולי לאפות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל טחון, חזיר, קולבי-מונטריי גבינת ג'ק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חם ברוקולי לאפות, ברוקולי חם לאפות, ו ברוקולי אופים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה; מבשלים את הפסטה במים הרותחים, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל לא רגשני, על 10 דקות.
להפשיר את הברוקולי בתנור מיקרוגל עד שתוכל לפרק אותו לחתיכות קטנות.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים את בשר החזיר חתוך בשמן החם עד הקצוות מתחילים חום, על 10 דקות. מערבבים בברוקולי ומבשלים ומערבבים עד שהמים העודפים מתבשלים והחזיר והברוקולי חמים.
יוצקים בצנצנת רוטב אלפרדו והחלב; מערבבים כדי להתמזג, מפזרים פלפל, ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מערבבים הכל יחד כדי לצפות את הפסטה עם רוטב ולהביא לרתיחה.
מורחים את תערובת הפסטה מבעבעת לתוך צלחת האפייה מוכנה, העליון עם גבינת ג ' ק קולבי-מונטריי גרוסה, ואופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל חם והגבינה נמסה ומתחילה חום, כ -30 דקות.