קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

חם פיקניק בוריטוס (

חם פיקניק בוריטוס (
בוריטוס פיקניק חם (הוא מנה עיקרית המגישה 12. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 284 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מלח ופלפל, טריזי ליים, טורטיות קמח ומים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שהוא פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 65%. הציון הזה די טוב. פיקניק ארוחת בוקר בוריטוס, קוויאר פיקניק, ו עוף פיקניק דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב את רוטב מאגי, מים, מיץ ליים, שום, צ ' ילה, מלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה בינונית. מוסיפים לאט את 1/2 כוס שמן הזית תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הבקר למרינדה, מוודאים שכל נתח מצופה בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מעבירים את הבשר והמרינדה לשקית מקפיא בגודל ליטר. אוטמים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה. אפשר לבשר להגיע לטמפרטורת החדר לפני הבישול, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוציאים את הבשר מהמרינדה ומייבשים במגבות נייר. מחק את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
בסיר כבד גדול מחממים את השמן הצמחי על אש בינונית-גבוהה. צורבים את הבשר מכל הצדדים, כמה חתיכות בכל פעם, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מעבירים את הבשר השחום לפלטה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מוסיפים למחבת החמה את הבצל, הפלפלים, השום והצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
קולים במשך 5 דקות, ואז מוסיפים את מרק הבקר, העגבניות, האורגנו, המלח והפלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
10
מערבבים היטב, ואז מחזירים את הבשר למחבת. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים לאט עד הבשר הוא רך מאוד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מעבירים את הבשר לקרש חיתוך ומניחים לנוח עד שהוא קריר מספיק לטיפול, בערך 15 דקות. ממשיכים לבשל את תערובת הבצל עד שרוב הנוזלים מתאדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
בעזרת האצבעות או 2 המזלגות, גרסו את הבשר לחתיכות באורך 2 אינץ'. מחזירים את הבשר הגרוס לסיר, מערבבים לאיחוד ומבשלים עד שהבשר חם מאוד, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מחממים את הטורטיות על מבער או במחבת יבשה על אש בינונית למשך 20 שניות. שמים כ -2 כפות מתערובת הבשר במרכז כל טורטיה, ומגלגלים לבוריטו דק. מסדרים אותם על מגש הגשה ומקשטים עם טריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

בוריטו עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאם הנוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.