קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

חם פיקניק בוריטוס (

חם פיקניק בוריטוס (
בוריטוס פיקניק חם (הוא מנה עיקרית המגישה 12. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 284 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מלח ופלפל, טריזי ליים, טורטיות קמח ומים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שהוא פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 65%. הציון הזה די טוב. פיקניק ארוחת בוקר בוריטוס, קוויאר פיקניק, ו עוף פיקניק דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב את רוטב מאגי, מים, מיץ ליים, שום, צ ' ילה, מלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה בינונית. מוסיפים לאט את 1/2 כוס שמן הזית תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הבקר למרינדה, מוודאים שכל נתח מצופה בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מעבירים את הבשר והמרינדה לשקית מקפיא בגודל ליטר. אוטמים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה. אפשר לבשר להגיע לטמפרטורת החדר לפני הבישול, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מוציאים את הבשר מהמרינדה ומייבשים במגבות נייר. מחק את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
בסיר כבד גדול מחממים את השמן הצמחי על אש בינונית-גבוהה. צורבים את הבשר מכל הצדדים, כמה חתיכות בכל פעם, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מעבירים את הבשר השחום לפלטה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
מוסיפים למחבת החמה את הבצל, הפלפלים, השום והצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
קולים במשך 5 דקות, ואז מוסיפים את מרק הבקר, העגבניות, האורגנו, המלח והפלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
10
מערבבים היטב, ואז מחזירים את הבשר למחבת. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים לאט עד הבשר הוא רך מאוד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מעבירים את הבשר לקרש חיתוך ומניחים לנוח עד שהוא קריר מספיק לטיפול, בערך 15 דקות. ממשיכים לבשל את תערובת הבצל עד שרוב הנוזלים מתאדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
בעזרת האצבעות או 2 המזלגות, גרסו את הבשר לחתיכות באורך 2 אינץ'. מחזירים את הבשר הגרוס לסיר, מערבבים לאיחוד ומבשלים עד שהבשר חם מאוד, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מחממים את הטורטיות על מבער או במחבת יבשה על אש בינונית למשך 20 שניות. שמים כ -2 כפות מתערובת הבשר במרכז כל טורטיה, ומגלגלים לבוריטו דק. מסדרים אותם על מגש הגשה ומקשטים עם טריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

בוריטו עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאם הנוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.