בוריטוס פיקניק חם (הוא מנה עיקרית המגישה 12. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 284 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מלח ופלפל, טריזי ליים, טורטיות קמח ומים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שהוא פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 65%. הציון הזה די טוב. פיקניק ארוחת בוקר בוריטוס, קוויאר פיקניק, ו עוף פיקניק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב את רוטב מאגי, מים, מיץ ליים, שום, צ ' ילה, מלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה בינונית. מוסיפים לאט את 1/2 כוס שמן הזית תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הבקר למרינדה, מוודאים שכל נתח מצופה בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מעבירים את הבשר והמרינדה לשקית מקפיא בגודל ליטר. אוטמים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה. אפשר לבשר להגיע לטמפרטורת החדר לפני הבישול, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
5
מוציאים את הבשר מהמרינדה ומייבשים במגבות נייר. מחק את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
בסיר כבד גדול מחממים את השמן הצמחי על אש בינונית-גבוהה. צורבים את הבשר מכל הצדדים, כמה חתיכות בכל פעם, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מעבירים את הבשר השחום לפלטה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
8
מוסיפים למחבת החמה את הבצל, הפלפלים, השום והצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
קולים במשך 5 דקות, ואז מוסיפים את מרק הבקר, העגבניות, האורגנו, המלח והפלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתיכות ירקות בגודל נגיס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
10
מערבבים היטב, ואז מחזירים את הבשר למחבת. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים לאט עד הבשר הוא רך מאוד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מעבירים את הבשר לקרש חיתוך ומניחים לנוח עד שהוא קריר מספיק לטיפול, בערך 15 דקות. ממשיכים לבשל את תערובת הבצל עד שרוב הנוזלים מתאדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
12
בעזרת האצבעות או 2 המזלגות, גרסו את הבשר לחתיכות באורך 2 אינץ'. מחזירים את הבשר הגרוס לסיר, מערבבים לאיחוד ומבשלים עד שהבשר חם מאוד, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מחממים את הטורטיות על מבער או במחבת יבשה על אש בינונית למשך 20 שניות. שמים כ -2 כפות מתערובת הבשר במרכז כל טורטיה, ומגלגלים לבוריטו דק. מסדרים אותם על מגש הגשה ומקשטים עם טריזי ליים.
בוריטו עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאם הנוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.