בוריטוס פיקניק חם (הוא מנה עיקרית המגישה 12. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 284 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מלח ופלפל, טריזי ליים, טורטיות קמח ומים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שהוא פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 65%. הציון הזה די טוב. פיקניק ארוחת בוקר בוריטוס, קוויאר פיקניק, ו עוף פיקניק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב את רוטב מאגי, מים, מיץ ליים, שום, צ ' ילה, מלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה בינונית. מוסיפים לאט את 1/2 כוס שמן הזית תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הבקר למרינדה, מוודאים שכל נתח מצופה בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מעבירים את הבשר והמרינדה לשקית מקפיא בגודל ליטר. אוטמים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה. אפשר לבשר להגיע לטמפרטורת החדר לפני הבישול, כ -30 דקות.
מחממים את הטורטיות על מבער או במחבת יבשה על אש בינונית למשך 20 שניות. שמים כ -2 כפות מתערובת הבשר במרכז כל טורטיה, ומגלגלים לבוריטו דק. מסדרים אותם על מגש הגשה ומקשטים עם טריזי ליים.
בוריטו עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאם הנוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.