חמאה-ליים תה לחם
לחם תה חמאה-ליים עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קליפת ליים, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אוכמניות לימון חמאה שרבט, ביסקוויטים קלים לחמאה, ו חמאה עוגיות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). תחתית גריז וצדדים של מחבת כיכר 8x4 או 9x5 אינץ ' עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול; קמח קל.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
בקערה בינונית נוספת, מערבבים ביצה, חלב חמאה, שמן, קליפת ליים ו 1 כף של מיץ ליים עם כפית עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת קמח ומערבבים רק עד לחלח (כמה גושים יישארו).
אופים 50 עד 60 דקות או עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. בינתיים, בקערה קטנה, לערבב הנותרים 2 כפות מיץ ליים ו 1 כף סוכר.
תערובת מיץ ליים מברשת על גבי לחם חם. מגניב במחבת על מתלה קירור 10 דקות; להסיר לחם מחבת מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. כאשר מגניב לחלוטין, לעטוף בניילון נצמד. הלחם מוגש בצורה הטובה ביותר למחרת.