קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

חמאה צלוי העליון של עוף עם פטריות בר & תפוחי אדמה מוקרמים

חמאה צלוי העליון של עוף עם פטריות בר & תפוחי אדמה מוקרמים
אם יש לך ענפי קורנית, נורת שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 95%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוח אדמה זהב יוקון ופטריות בר מוקרמים, עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ, ו עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ.

הוראות

1
כדי להפוך את gratin, לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה לא עבה יותר מאשר חתיכת 50p באמצעות מנדולינה, אם יש לך אחד. להביא את החלב, שמנת, שום, עשבי תיבול וכמה לרתיחה בסיר גדול, ואז להנמיך את החום ומבשל במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להחליק את תפוחי האדמה לתוך תערובת חלב חם ומבשלים במשך 10 דקות עד רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
3
מסננים את תפוחי האדמה במסננת מעל קערה כדי לתפוס את המילוי הנוזלי החלב. בעוד תפוחי האדמה רותחים, מחממים חצי מהחמאה במחבת עד הקצפה. מטגנים את הפטריות במשך 2 דקות עד רק נבול, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
שפשף 2 מנות מוקלטות קטנות (או 1 בינוניות) עם החמאה הנותרת, מפזר מעל עלי הקורנית וגרר על חלק מהגבינה. למלא את הכלים באמצע הדרך עם פרוסות תפוחי אדמה, להרטיב עם קצת חלב באח על יותר גבינה. ממלאים את הכלים עם פרוסות תפוחי אדמה, מוסיפים מספיק חלב כדי לכסות, ואז למעלה עם פטריות ושאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
עבור העוף, מערבבים כשני שלישים מהחמאה עם גרידת לימון וחצי מהמיץ, הפטרוזיליה, פפריקה וקצת מלח ופלפל. הרם את העור מעט מכל שד, להפיץ או צינור את החמאה בטעם מתחת לעור, ולאחר מכן למתוח את העור בחזרה על פני. להירגע עד יום מראש, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מחממים את החמאה הנותרת במחבת חסינת אובן עד להקציף. מטגנים את העוף, מתבלים כל הזמן עם החמאה עד שמתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיף את שאלוט, שום, טימין ומניה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
9
מניחים את העוף, את צד העור במחבת, על המדף הגבוה יותר של התנור, ואת המענקים על המדף התחתון. צלוי הן עבור 25-30 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוף ומנוחה במשך 15 דקות, בעוד gratins להמשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
כדי לסיים, להסיר את העוף מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מניחים את המחבת בחזרה על החום, לסחוט על מיץ לימון הנותרים ולהביא הכל לרתיחה קשה. להעביר את הרוטב דרך מסננת, לחיצה בחוזקה על כל הבצל הרכה ושום.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מחממים רסס של שמן זית במחבת אחרת ומחממים את הכרישה עד שהם מתחילים לצבוע. עם הכריכים מבושלים, אתה עכשיו מוכן צלחת עד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
קו שש כרישה ברציפות באמצע כל צלחת. לגלף את העוף על שיפוע לחמש פרוסות עבות. מאוורר בצורה מסודרת את כל חזה עוף מעל הכרישה. כפית את הרוטב על העוף וסביב הכרישה, ומגישים עם גראטן תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים

מרכיבים

600אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה, עדיף מריס פייפרתפוחי אדמה, עדיף מריס פייפר3506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא שומןחלב מלא שומן3506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כפולקרם כפול1גדולשן שום, מרוסקשן שום, מרוסק1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)1השארענפי קורנית, בתוספת 3 קורנית נוספת לזריפתענפי קורנית, בתוספת 3 קורנית נוספת לזריפת50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)300אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות בר מעורבות, ניקה פרוס בערך אם גדולפטריות בר מעורבות, ניקה פרוס בערך אם גדול50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת Comté או gruyèreגבינת Comté או gruyère200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה רכהחמאה רכה1גרידת לימון ומיץגרידת לימון ומיץ1חבורהפטרוזיליה שטוחה, עלים קצוצים מאודפטרוזיליה שטוחה, עלים קצוצים מאוד1קמצוץ גדולחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי4largesחזה עוף, עדיף סופרימס עם עצם הכנף עדיין מחוברתחזה עוף, עדיף סופרימס עם עצם הכנף עדיין מחוברת1גדולשאלוט, פרוסשאלוט, פרוס1נורה שום, קצוצה בערךנורה שום, קצוצה בערך3עלי קורניתעלי קורנית2006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף טריציר עוף טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות24כרישה תינוק, גזוז לאותו גודל, מבושל במשך 3 דקות, ואז רעננו במים קריםכרישה תינוק, גזוז לאותו גודל, מבושל במשך 3 דקות, ואז רעננו במים קרים