קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

חמאת אפרסמון מתובלת

חמאת אפרסמון מתובלת
חמאת אפרסמון מתובלת עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 5 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך סירופ אגבה, אפרסמונים פויו, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו -40 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: תה אפרסמון כורכום מתובל, עוגת תה אפרסמון מתובלת, ו עוגת אפרסמון מתובלת עם תאריכים וזיגוג לימון.

הוראות

1
מניחים אפרסמונים לתוך סיר איטי; הסכום צריך למלא סיר 3 ליטר כמעט עד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
טפטוף מיץ לימון על האפרסמונים, לכסות את התנור, ומבשלים על גבוה במשך כ 2 שעות. מועך את האפרסמונים בבישול עם מרסק תפוחי אדמה. מערבבים את הקינמון, ציפורן, סירופ אגבה, להגדיר את התנור נמוך, וקוק חשפו 8 שעות או לילה. מערבבים מספר פעמים במידת האפשר, כדי למנוע שריפה במהלך תקופת הבישול הארוכה.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
אפרסמוןאפרסמון
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
3
בבוקר, להעביר את תערובת האפרסמון לבלנדר, ממלא את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את חמאת האפרסמון זז לפני להשאיר אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה. אם יש לך בלנדר טבילה, אתה יכול לרתוח את חמאת האפרסמון נכון בתנור אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את חמאת האפרסמון לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות. אפשר לצנצנות להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר את הצנצנות; חמאת אפרסמון תשמור במשך כמה שבועות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים