קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

חמאת אפרסמון מתובלת

חמאת אפרסמון מתובלת
חמאת אפרסמון מתובלת עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 5 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך סירופ אגבה, אפרסמונים פויו, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו -40 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: תה אפרסמון כורכום מתובל, עוגת תה אפרסמון מתובלת, ו עוגת אפרסמון מתובלת עם תאריכים וזיגוג לימון.

הוראות

1
מניחים אפרסמונים לתוך סיר איטי; הסכום צריך למלא סיר 3 ליטר כמעט עד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
טפטוף מיץ לימון על האפרסמונים, לכסות את התנור, ומבשלים על גבוה במשך כ 2 שעות. מועך את האפרסמונים בבישול עם מרסק תפוחי אדמה. מערבבים את הקינמון, ציפורן, סירופ אגבה, להגדיר את התנור נמוך, וקוק חשפו 8 שעות או לילה. מערבבים מספר פעמים במידת האפשר, כדי למנוע שריפה במהלך תקופת הבישול הארוכה.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפרסמוןאפרסמון
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
3
בבוקר, להעביר את תערובת האפרסמון לבלנדר, ממלא את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את חמאת האפרסמון זז לפני להשאיר אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה. אם יש לך בלנדר טבילה, אתה יכול לרתוח את חמאת האפרסמון נכון בתנור אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את חמאת האפרסמון לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות. אפשר לצנצנות להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר את הצנצנות; חמאת אפרסמון תשמור במשך כמה שבועות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד