חמאת בוטנים בננה חלבונים
אם יש לכם בננות, זרעי פשתן טחונים, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . מתכונים דומים: בריא Chunky Monkey Cake†/ aka חמאת בוטנים בננה עוגה עם שוקולד חמאת בוטנים ציפוי! (ללא סוכר, חלבון גבוה & ללא גלוטן), חטיפי חלבון חמאת בוטנים, ו חטיפי חלבון ללא עוגות חמאת בוטנים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם קלף.
מורחים שיבולת שועל על תבנית אפייה לא מסומנת בשכבה דקה, וטוסט עד השחמה קלה, כ 10 דקות; להסיר ולאפשר להתקרר.
מערבבים יחד את שיבולת השועל המקוררת, אבקת חלבון, קמח מחיטה מלאה, וזרעי פשתן עד לשילוב יסודי, ומערבבים עם חמאת בוטנים ודבש. מועכים את הבננות לתוך התערובת, ומערבבים לשלב. לחץ על הבצק למטה על גיליון אפייה מצופה קלף בשכבה 1/2 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות של הבצק הם חום זהוב, כ 15 דקות; לחתוך לתוך ברים בזמן חם, ולאפשר את הסורגים להתקרר. גלישת מוטות בניילון נצמד, ומקרר עד מוכן לשימוש.