חמאת בוטנים וקרמבל שוקולד
חמאת בוטנים & שוקולד פירורים יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. מתאים ל-45 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שיבולת שועל מיושנת, חמאת בוטנים שמנת, שוקולד חצי מתוק של בייקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שוקולד חמאת בוטנים שיבולת שועל קראמבל ברים, חמאת בוטנים גביע עוגיות בצק להתפורר ברים, ו קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שיבולת שועל, קמח וסודה לשתייה. מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
להוסיף תערובת שיבולת שועל; לערבב היטב. הקש 3 כוסות על החלק התחתון של מחבת 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מיקרוגל שוקולד בקערה קטנה למיקרוגל על גבוה 1-1 / 2 דקות. או עד שנמס, תוך ערבוב אחרי 45 שניות, מערבבים בחמאת בוטנים. בזהירות להפיץ על קרום; מפזרים תערובת הפירורים הנותרים.
אופים 22 עד 25 דקות. או עד הקצוות הם חום זהוב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי