חמאת תפוחים-פשטידת דלעת
והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו עוגת דלעת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים אגוזי פקאן על תבנית אפייה; טוסט עד אגוזים הם זהובים וריחני, על 8 דקות, רועד מחבת פעמיים.
מעבירים לקערה להתקרר; קוצצים דק.
מערבבים פקאנים, פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה עד לחלח באופן שווה. לחץ לצלחת עוגה.
אופים עד הקצוות הם חום זהוב, על 10 דקות.
הפוך מילוי: בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים; לתת לעמוד במשך 5 דקות כדי לרכך. באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה, לנצח גבינת שמנת, סוכר, עוגת דלעת תבלין ומלח עד חלקה.
מניחים קערה של ג ' לטין במחבת של מים רותחים וחמים, ערבוב, עד נמס, על 2 דקות. כאשר ג ' לטין הוא ברור וחלק, להסיר קערה ומערבבים 1/2 מילוי דלעת כוס. מקפלים תערובת ג ' לטין לתוך מילוי דלעת שנותר. בקערה קטנה יותר, קרם שוט עד פסגות נוקשות טופס, ואז לקפל לתוך מילוי דלעת. כף מילוי לתוך קרום העוגה וחלק העליון. כפית חמאת תפוחים סביב החלק העליון של המילוי; לחץ קלות למילוי עם כף. גרור סכין קטנה דרך חמאת תפוחים בתבנית מערבולת כדי ליצור אפקט שיש, דואג לא להכות את הקרום. צ ' יל לפחות 3 שעות או לילה.