קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

סלק, גבינת עיזים וסלט אנשובי

סלק, גבינת עיזים וסלט אנשובי
סלק, גבינת עיזים וסלט אנשובי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 250 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם גבינת עיזים בריטית מתפוררת, פלחי לימון, אנשובי במרינדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: אנשובי וסלט פלפל קלוי עם גבינת עיזים, גבינת עיזים וסלט סלק, ו סלט סלק ומנגו עם גבינת עיזים רכה.

הוראות

1
יום קודם לכן, לחתוך כל סלק לרבעים, עצה לסיר וכפית בג ' לי אדום וחומץ. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים במשך כ 10 דקות עד סלק מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר לקערה ולהשאיר להתקרר, ואז לכסות ולשמור במקרר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
כשעה לפני ההגשה, להסיר את הסלק והרוטב מהמקרר ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
כדי לשרת, כפית סלק ורוטב על 6 צלחות הגשה. למעלה עם ערימה קטנה של גרגיר הנחלים, להתפורר מעל גבינת עזים העליון עם אנשובי. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון וטפטוף על השמן. שים טריז לימון על כל צלחת עבור סחיטה, ומגישים עם לחם סודה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
גבינת עיזיםגבינת עיזים
טריז לימוןטריז לימון
לא מגן מקומילא מגן מקומי
אנשוביאנשובי
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.