תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל חמוציות אובססיה עוגת שלג. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 891 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך חלבונים ביצה, חמאה, חמאה, קרם חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג קסם שוקולד-אובססיה שנייה, הפרויקט האחרון שלי/Obsession, ו עגל מוקפץ עם אפונה שלג ויורה אפונה שלג.
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה שני 9-in. מחבתות עוגה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
הפוך עוגה: בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד, להכות חמאה וסוכר יחד על מהירות נמוכה עד אור ורך.
מוסיפים חלבונים ביצה 3 קבוצות, גירוד בתוך הקערה לפי הצורך. מקציפים בתערובת קמח 5 קבוצות, הוספת 1/4 כוס מים לאחר כל תוספת (אתה תתחיל ולסיים עם קמח); ודא קמח מעורבב לחלוטין בכל פעם לפני הוספת מים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות, מחלק באופן שווה. חלקה צמרות עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
אופים עד למרכז העוגה מרגיש מוצק למגע וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. עוגות מגניבות לגמרי במחבתות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שלב 3 כוסות חמוציות, הסוכר, משמר, ו 1/4 כוס מים בסיר קטן ומבשלים מעל חום גבוה עד חמוציות פופ ומשמר להמס, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
משמר
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להוסיף 3/4 הנותרים חמוציות כוס, מערבבים לשלב, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
3
העברה לקערה קטנה וצינה עד מוכן להרכיב עוגה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הפוך קרם חמאה: למלא 2 qt. פאן עם כ 1 ב. מים ולהביא לרתיחה על אש נמוכה. שים חלבונים ביצה, מלח, וסוכר בקערה של מערבל דוכן להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מניחים קערה על מים חמים, לוודא בתחתית הקערה לא נוגע במים, ולבנים חום, לטאטא כל הזמן, עד חם למגע, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הסר מחבת וקערה מחום.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
שים קערה של לבנים חמים על המיקסר להקציף במהירות גבוהה עד שילש נפח בצד של קערה הוא מגניב למגע, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
בינתיים, קוצצים 4 עוז. שוקולד לבן, לשים בקערת ערבוב מתכת בינונית, ולהגדיר באותה מחבת של מים חמים את החום להמיס לאט, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר קערה מחבת ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והקציף חמאה ללבנים, בערך 1/4 כוס בכל פעם, עד incorporated. המשך לטאטא במהירות נמוכה עד חלקה ורך, על 10 דקות (תערובת עשויה להיראות מגורען בשלב מסוים אבל יבוא יחד).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
עם מרית גומי, בעדינות לקפל שוקולד נמס לתוך קרם חמאה עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
להרכיב: לשפשף צמרות של שתי העוגות בעדינות עם הידיים כדי להסיר משטח חיצוני משחיף, ולאחר מכן בזהירות להפוך עוגות ולשפשף undersides כך עוגות הם לבנים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
13
מניחים שכבת עוגה 1 על דוכן עוגה או צלחת הגשה, למעלה בצד. באמצעות מברשת מאפה, מברשת העליון עם חצי ליקר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
14
מורחים על תערובת חמוציות 1/2 כוסות על פני שכבה עם מרית מתכת, משאיר 1/2-in. גבול ריק מסביב לקצה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
15
מניחים שכבת עוגה שנייה על גבי, הצד השטוח ביותר למטה, ולהתחכך עם ליקר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים
16
מורחים למעלה וצדדים של עוגה עם שכבה דקה של קרם חמאה לאטום בפירורים וצינה 30 דקות. מכסים עם קרם חמאה שנותר, החל בצדדים ומכסים את החלק העליון האחרון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
17
השתמש בכף ידך כדי לחמם שוקולד שנותר. לגלח צד חלק של בר שוקולד עם מקלף ירקות לעשות תלתלים דקים; לפזר תלתלים על גבי העוגה. מנפים אבקת סוכר מעל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חטיף שוקולד
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קולף
18
מגישים עם תערובת חמוציות נותרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1
ניתן לעטוף שכבות עוגה אפויה בפלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר או במקרר עד 2 ימים קדימה. מילוי חמוציות יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים