קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות1
מגזין

ציפוי קרם חמאה מנטה עם זיגוג שוקולד מריר

ציפוי קרם חמאה מנטה עם זיגוג שוקולד מריר
ציפוי מנטה קרם חמאה עם זיגוג שוקולד מריר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הזיגוג שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 800 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, שוקולד, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגות שוקולד מרירות עם ציפוי פטל קרם חמאה, עוגות שוקולד מרירות עם ציפוי פטל קרם חמאה, ו עוגות שוקולד מרירות לחות עם ציפוי קרם חמאה פטל.

הוראות

1
בקערה גדולה, קרם 1 1/3 כוסות סוכר עם 1/2 כוס חמאה או מרגרינה, ומלח. תערובת תמצית, 2 כפות חלב, ונותר סוכר לתערובת. בהדרגה מערבבים חלב שנותר לתוך ציפוי עד עקביות מתפשטת הרצוי הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציפויציפוי
חלץחלץ
קרםקרם
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
ממיסים ומערבבים שוקולד לא ממותק ו 2 כפות חמאה או מרגרינה יחד במיקרוגל, או בדוד כפול. כפול זיגוג זה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותקשוקולד אפייה לא ממותק
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מיקרוגלמיקרוגל
3
עוגת פרוסט. צינור צדפה בציפוי בקצה העליון של העוגה כדי לשמור על זיגוג מלטפטף במורד הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
צדפותצדפות
זיגוגזיגוג
4
יוצקים את הזיגוג מעל החלק העליון של העוגה. צמרמורת עד זיגוג מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג