קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

חמוציות-חטיפי חמאת תפוחים

חמוציות-חטיפי חמאת תפוחים
חטיפי חמאת אוכמניות ותפוחים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מספק כ 32 מנות . מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. אם יש לכם חמאה, שיבולת שועל מהירה בישול, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: חטיפי חמאת תפוחים חמוציות קפואות, אפל-חטיפי חמוציות, ו חטיפי גרנולה אוכמניות תפוח.

הוראות

1
תנור חום 204°. תרסיס 13x9 אינץ ' פאן עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בסיר 4 ליטר, מערבבים חמוציות, סוכר מגורען, קליפת תפוז ומיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
חום לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום גבוה 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חמוציות פופ לאבד את הצורה העגולה שלהם תערובת מתעבה. מערבבים בחמאת תפוחים ו 2 כפות חמאה; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
4
בקערה גדולה, לנצח חמאה 3/4 כוס והסוכר החום עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, גירוד קערה מדי פעם, עד פלאפי. מערבבים בקמח, מלח, סודה לשתייה ושיבולת שועל. לחץ על תערובת 3 כוסות שיבולת שועל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מורחים מילוי חמוציות על בסיס. קראמבל הנותרים 2 כוסות oat תערובת מעל מילוי; לחץ קלות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב. מגניב לחלוטין, על 1 שעה 30 דקות. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 4 שורות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן