חמוצים שמיר
צריכים תוספת צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו ? חמוצים שמיר יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 9 מנות עם 25 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -0 גרם שומן כל אחת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גרגירי פלפל, שמיר, מלח כבישה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 240 שעות ו-15 דקות . עם ציון של 31% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חמוצים ג'ינג'ר , חמוצים יפניים וחמוצים גזר ומלפפון במקרר .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מערבבים את המלח והמים בקנקן ומערבבים עד שהמלח נמס.
שוטפים היטב את המלפפונים וקוצצים את גבעול קצה הפריחה. לְהַפְרִישׁ.
מניחים את גרגירי הפלפל, פתיתי הפלפל, השום, זרעי השמיר והשמיר הטרי לתוך חרס של 1 ליטר.
מוסיפים את המלפפונים לחרסית על גבי הארומטים.
יוצקים את תערובת המלח על המלפפונים כדי לכסות לחלוטין.
שפכו את המים שנותרו לתוך שקית ניילון בנפח 1 ליטר ואטמו.
מניחים את השקית על גבי החמוצים ומוודאים שכולם שקועים לגמרי במלח. מניחים במקום קריר ויבש.
בדוק את החרס לאחר 3 ימים. התסיסה החלה אם אתה רואה בועות עולות לראש הסלע. לאחר מכן, בדוק את החרס מדי יום והסר כל חלאות שנוצרות. אם נוצר חלאות על שקית הניילון, שטפו אותה והחזרו לראש הסלע.
התסיסה מסתיימת כאשר טעמם של החמוצים חמוץ והבועות הפסיקו לעלות; זה אמור לקחת בערך 6 עד 7 ימים. ברגע שזה קורה, מכסים את החרס בצורה רופפת ומניחים במקרר למשך 3 ימים, שוטפים מדי יום או לפי הצורך. מאחסנים עד חודשיים במקרר, שוטפים לפי הצורך. אם החמוצים צריכים להיות רכים או מתחילים לקבל ריח לא נעים, זה סימן לקלקול ויש לזרוק אותם.