חמור ים מעושן rarebit
אם יש לך בערך 30 דקות כדי לבלות במטבח, האדוק מעושן rarebit יכול להיות מצוין pescatarian מתכון לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1614 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו חרדל מלא, חלב מלא, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: לוח גבינה בריטי-האדוק בגריל עם ציפוי Rarebit לנקשייר, נדיר דגים מעושנים ועגבניה דובדבן, ו מרק חמור ים מעושן.
הוראות
מניחים את הדג במחבת ושופכים על החלב. להביא מבשלים בעדינות poach במשך 2 דקות עד אטום ופשוט מבושל. הרם את הדג, להסיר את העור ואת פתית. שמור את החלב.
גריל חום גבוה. ממיסים את החמאה במחבת קטנה, ואז מערבבים את הקמח במשך 1 דקות. בהדרגה להקציף בחלב שמורות, ואחריו אייל או בירה. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד הרוטב מעובה וחלק. מערבבים את החרדל ואת רוב הגבינה ומתבלים עם פלפל.
למעלה הלחם עם הדגים, כפית על הרוטב לפזר עם הגבינה הנותרת. גריל עד מוזהב מבעבע.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
האדוק מעושן ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה