חמישה ירקות מוקפצים ומטגנים
חמישה ירקות מוקפץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 383 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, קורנפלור, שקדים חתוכים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. . נסו ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, בקר וברוקולי מוקפץ, ו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא אורז מרק בשר לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד אורז רך ונוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מערבבים עמילן תירס וג ' ינג ' ר בקערה קטנה. מערבבים במיץ תפוזים, רוטב סויה, מרק בשר, רוטב ווסטרשייר, ושום עד מעורבב.
מחממים 3 כפיות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים גזר, ברוקולי וכרובית עד רק במכרז, 4 עד 5 דקות.
להוסיף 1 כפית שמן, פטריות, אפונה שלג וטופו; להמשיך לבשל עד פטריות לרכך, על 3 דקות. לדחוף תערובת ירקות לצד אחד של מחבת ומבשלים ומערבבים ביצה בחלל הנותר עד שנקבע; לשלב ביצה עם ירקות. מערבבים בתערובת מיץ תפוזים ומרתיחים עד מעובה, על 2 דקות.
מגישים מעל אורז ומעל עם שקדים חתוכים.